Зберігання продуктів в поліетиленових пакетах

06.12.2017
Зберігання продуктів в поліетиленових пакетах

Хоч ми досить рідко думаємо про це, але без полімерної плівки сучасний світ вже не представляється. У неї упаковуються продукти для дітей, їжа на роботу і багато інших продуктів. Чи такою безпечною вона є насправді? Чи всі продукти можна в неї пакувати?

Сьогодні поговоримо саме про це.

За що все люблять ці пакети? Вони є компактними, повітронепроникними і міцними. А ще - вони вологостійкі і еластичні. У них відмінно зберігаються і транспортуються продукти, і сипучі в тому числі. У них нерідко заморожуються продукти, або просто зберігаються в холодильнику. Що ж може відбуватися не так? Наприклад, можуть не відповідати один одному терміни зберігання і сумісність ряду продуктів. Зберігати продукцію в холодильнику необхідно протягом такого часу:

  • М'ясо і птиця зберігаються місяць.
  • Риба - 2 тижні.
  • Овочі та фрукти - від 3 до 4 місяців.
  • Соління - не більше тижня.
  • Зелень - до п'яти днів.
  • Морква - не більше 4 тижнів.

Забороняється зберігати в поліетилені таку продукцію:

  • Апельсини, ягоди, диню, виноград, груші та персики. Підвищена вологість призводить до того, що вони швидко пліснявіють і псуються.
  • Жирну ковбасу, а також копчену рибу і топлене масло. Варто їх пакувати в фольгу або пергамент.
  • Сир. Додайте його в пергамент і час від часу провітрюйте.
  • Молочні продукти.

Використовуйте поліетилен грамотно і за призначенням - і ваші продукти проживуть довго!

Підпишіться

І дізнавайтеся новини першими

Наші партнери

Залиште заявку

І наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом!

Дякуємо за вашу заявку!

Наші менеджери зв'яжуться з вами в ближче час.